• Obnovljeno
Fanshao odbojkaška rumska ručna stražar za ruke sa dizajnom rukava za ruke za zaštitu odbojke za odbojku smanjuju lakat natezanje

Fanshao odbojkaška rumska ručna stražar za ruke sa dizajnom rukava za ruke za zaštitu odbojke za odbojku

KM 5.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas da je primijetilo da je ovaj artikl prodao Fanshao iz Joybuy Marketplace Opis : Naša odbojkaška rum za ruke, savršeno rješenje za bilo tko pati od bolova u lakta tijekom sportskih aktivnosti . Naš kompresivni rukavac dizajniran je za pružanje olakšice i zaštite za one sa tendonitisom, bursitisom lakta, artritisom ili teniskom laktu.
izrađen laganim i prozračnim materijalima, naš stražar za ruke osigurava maksimalnu udobnost tokom dana. Bilo da ste na poslu ili se bavite sportom poput odbojke, tenisa, golfa, tegova, košarke ili trčanja, ova Brace će pružiti izvrsnu podršku i smanjiti umor, oticanje i rizik od povrede. Neklizajuća silikonska traka koja ga čuva na mjestu tijekom intenzivnih pokreta. Dizajn rukava za prste dodaje dodatnu zaštitu zgloba kako bi se spriječilo pomjeranje tokom vježbanja, osiguravajući potpunu pokrivenost i mir.
Također smo ugradili zadebljani SBR odstojnik koji jastuči i minimalizira bol. Ova ugrađena značajka štiti vašu ruku od ozljeda dok pruža optimalnu jastuku za kuglice.

Specifikacija

Izbor kupca