• Obnovljeno
Yejaeka 3D slagalica zagonetka Dvorac Dvorac Model DIY Građevinske igračke

Yejaeka 3D slagalica zagonetka Dvorac Dvorac Model DIY Građevinske igračke

KM 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

3 D slagalica za crtanje, dječji tinejdžeri odrasli Dolhouse Castle Model DIY Građevinske igračke za grad Prijateljski savjeti :
. Molimo vas ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju.Pregledajte pažljivo provjerite tablicu mjerenja prije kupnje predmeta. (1 inča = 2,54 cm).Prodaj zabilježite da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Specifikacija :
. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog drveta, sigurnog i ekološkog, netoksičnog i bez ukusa, bez oštrih ivica za slagalice, ove zagonetke neće naštetiti vašim rukama. Dizajn : 3 D slagalica s pugama za vodu, sa različitim stilovima kuće lutke ili vikendica, šarenog i atraktivnog dizajna, vrlo slatka i slatka. Jednostavan za instaliranje : Nema škara ili ljepila, svi komadi su prekrivajući, a dijelovi zagonetke su numerirani za jednostavnu montažu. Završite slijedite korak po korak. Odličan poklon : Dajte svojim voljenim malim nizom 3 D slagalice kao rođendanski poklon. Djeca to rade sami sa sobom sa roditeljima i uživaju u zabavi.

Specifikacija

Izbor kupca