• Obnovljeno
Gecheer Mašina za poliranje sa puferom za poliranje sa puferom 600W 600- Rmin Sponge Pad MOP Kit Car Care Home aparat za poliranje alata za poliranje

Gecheer Mašina za poliranje sa puferom za poliranje sa puferom 600W 600- Rmin Sponge Pad MOP Kit Car

KM 44.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Ova mašina za poliranje automobila lagana je i jednostavna za upotrebu, ne samo za poliranje automobila, već i za kućnu upotrebu Dizajn navoja bio je prikladan za demontažu i sklop, a sigurnost radne radne ne gubi. Široke primjene, pogodne za automatsko popravak tvornice, tvornica namještaja od drveta, tvornica željeza, gradilište, kućni ukras i itd. Karakteristike :
. Poliranje, depilacija, brtvljenje glazura, jedna mašina za dobivanje. Lagana i jednostavna za upotrebu, ne samo za poliranje automobila, već i za kućnu upotrebu. Rotacija zupčanika niske buke, visoko mirno brušenje. Dizajn navodnog štapa pogodan je za demontažu i sklop, a radna sigurnost se ne gubi. Sa 5 inča (125mm) samoljepljivim diskom na dnu mašine za poliranje, za jednostavnu zamjenu brusnog papira. Dolazi sa spužvom jastukom, vunenim jastukom i platnom poklopcem, jednostavan za zamjenu za ispunjavanje različitih radne upotrebe. Može se koristiti za poliranje automobila, poliranje namještaja od drveta, poliranje boje i itd.

Specifikacija

Izbor kupca