• Obnovljeno
Pseururlt Početna Dekor Halloween ukrasi Nova Halloween kostur Groom skelet mladenka crna bijela kosturna vrata Viseća crna bijela rattan vijenac vijenac 16x

Pseururlt Početna Dekor Halloween ukrasi Nova Halloween kostur Groom skelet mladenka crna bijela kosturna

KM 9.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Nova kostura za kostur za Noć vještica mladenka Black White White Begh Begh Weat House Parther Dekoracije venčanja 16x35inch
Značajke i zabavni dekor : Ova vješanja za kostur za Noć vještica savršen je za i zabavu u vašem domu ili zabavno Dekor zabave Skeletni mladoženja i mladenka sigurno je stvoriti svečanu i eerie atmosferu koja je savršena za Noć vještica.
Viseći dizajn vrata : Viseći vešanje skeleta sadrži rattan venac koji se lako drži na ulaznim vratima, trijemu ili bilo kojim zatvorenim prostorom . To je zgodan i gnojan da ukrasite svoj dom za Noć vještica, a sigurno je impresionirati vaše goste.
Velike veličine : viseći vrata za kostur, čineći ga velikim i privlačnim ukrasom koji je sigurno napravio Izjava. Veličina je savršena za prekrivanje velikog prostora i stvaranje dramatičnog učinka, čineći ga sjajnim dodatkom bilo kojeg Halloween Party ili događaja.
Izdržljivo i dugotrajno : izrađene od visokokvalitetnih materijala, ova viseća viseća viseća za Noć vještica izgrađena je trajati i izdržati na otvorenom.

Specifikacija

Izbor kupca