• Obnovljeno
Pisoar za ekrane Deodorizer mornarička mats pisoar za pisoar Mats pisorni dezodorizer

Pisoar za ekrane Deodorizer mornarička mats pisoar za pisoar Mats pisorni dezodorizer

KM 1.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da se ovaj predmet prodaje izvoru od Joybuy Marketplace Opis r. Ove stavke su pisoar za ekrane Deodorizators prostirke. Sa premijskim materijalom, sa snažnom prizorom. To može učinkovito eliminirati prskanje urina, lako se instalirati, sa dosljednim mirisom, odličnim i korisnim. Može se koristiti za muškarce toalet i kupatilo za kući. funkcije
r. - Materijal : Uvezeni film, biološki enzim. - Veličina : 14. - Napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i korisnih, finih izraza, dugotrajni miris. - Napravite neugodan urinu koji prskaju u prošlosti! Držite svoje kupce i goste sretne!
r. - Dugotrajni svježi i ugodni miris, donesite novi izgled i čisto okruženje za toalet za kupaonicu. - Držite svoje kupatilo i toalet čiste i zdrave uz korisne pisorane za ekrane deodorizacije prostirke. - Univerzalni i praktični dizajn, jedinstveni urinarni ekrani Dizajn mat odgovara bilo kojem pisnom obliku i veličini. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i korisnog, finog obrta, dugotrajnog mirisa.

Specifikacija

Izbor kupca