• Obnovljeno
CAT ovratnici Boje Rhinestone Stretch ogrlica za kućne ljubimce Kristalno ovratnik Pribor za kućne ljubimce Pribor za kućne ljubimce Ovratnici za pse Ovratnici Rhinestones bijeli

CAT ovratnici Boje Rhinestone Stretch ogrlica za kućne ljubimce Kristalno ovratnik Pribor za kućne ljubimce

KM 349.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

3 boje Rhinestone Stretch ogrlica za kućne ljubimce Kristalno ovratnik Pribor za kućne ljubimce Pribor za kućne ljubimce - Karakteristike : Veličina : Podesiva i jednostavna za popravljanje, s ekstemendom, može vam pomoći da lako pronađete pravu veličinu Pogodan je i za većinu male kućne mačke i pse.
Iskreno ljubavni privjesak jednostavan je za odvajanje i skidanje, s odvojivom kopčom, tri od rhinestona sa sjajnim prstima za prsten Ljubavni privjesak savršen je za vikend party rupe ili savršen poklon za vjenčanja i praznike, čineći da vaš ljubimac izgleda sjajno i lijepo.
Nošenje ovog kućnog ljubimca možete odvesti u zabave, rođendanske zabave, to mora biti najičarnije . Naši proizvodi su strojni šivanje ili zakovice, tako su dijamanti relativno jaki.
3 boje rhinestone rastezanje kućnog ljubimca Kristalno ovratnik kućni ljubimac Pribor za kućne ljubimce : Materijal : Rhinestones - Boja : kao slika Pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, može imati blagu razliku u boji.

Specifikacija

Izbor kupca