• Obnovljeno
Zaključana sigurnosna kodirana brava kodirana brava protiv kratkih vrata zaključana brava mehanička kombinirana brava za vrata za apartman hotelska vrata

Zaključana sigurnosna kodirana brava kodirana brava protiv kratkih vrata zaključana brava mehanička

KM 85.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Zaključana sigurnosna kodirana brava kodirana zaključana brava kodirana brava mehanička kombinirana brava za vrata za apartman hotel uredskih vrata
Specifikacija :
Da li ikad poludeš o nedostatku ključa i ne može otvoriti bravu Uz našu kodiranu bravu, riješit ćete se problema. Naša kodirana brava pogodna je za razni ormar. Nije potrebno više ključeva, hladno i zgodno. Ne ustručavajte se kupiti praktičnu kodiranu bravu!
Karakteristike : Izrađene od legure cinka, snažnog, sigurnog i izdržljivog. Postoji samo jedan set lozinki, a brojevi nisu ponovljivi. Na primjer, ako je lozinka od 123456 postavljena na 231456, može se otvoriti.
1-11 Digitalni kombinirani ormar za namještaj Digitalna brava. Preporučena lozinka postavljena je na 5-6 cifara. Lako je i prikladno zapamtiti. Osim c je tipka za resetiranje, ostalo su tipke za lozinku, uključujući tipku Y. Pogodno za uredska vrata, unutrašnja vrata, vrata za iznajmljivanje, kompozitna vrata ili bilo koji tamo gdje ključevi nisu prikladni!
sa vijčanim paketom i engleskim priručnikom, jednostavan za instalaciju.

Specifikacija

Izbor kupca