• Obnovljeno
Čisti bakar protiv krađe mačeča za oči ogledala za oči visoke rezolucije širokokutna optička sočiva sa odvojivim poklopcem

Čisti bakar protiv krađe mačeča za oči ogledala za oči visoke rezolucije širokokutna optička sočiva

KM 28.86

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Tražite li profesionalni, a opet povoljni ogledalo na vratima? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš profesionalni ogledalo na vratima mora se upoznati s vama To je jedan od najboljih izbora za vas.
funkcije
- boja : crna.
- materijal : bakar.
- Veličina : 6 x 3,2 x 3 cm.
- Ugao : 200 stepeni.
- Pogodno za debljinu vrata : 35-55mm.
- Sadrži objektiv visoke rezolucije, anti- Prozirni dizajn, fini navoj i podesiva duljina.
- Uživa u čistom snimanju i širokom vidljivom rasponu za zaštitu vas i vaše porodice.
- 200 stepeni širok ugao za jasan pogled.
- Može biti podešen prema debljini vrata.
- uklonjiva pokrivača za naočale protiv krađe mačaka, poklopac okvira CAT naočala može se otvoriti u smjeru niti kako bi se spriječilo da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se spreči da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se sprečava da se pritvori otvorena ispred vrata.

Specifikacija

Izbor kupca