• Obnovljeno
Set visokih performansi injektora za brizgalice za 2005- Chevrolet W Tiltmaster injektor za gorivo - dijelovi performansi TLF

Set visokih performansi injektora za brizgalice za 2005- Chevrolet W Tiltmaster injektor za gorivo -

KM 75.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

2005 - 2009 CHEVROLET W3500 TILTMaster za brizgalica za gorivo za Chevrolet W3500 napravljen s ponosom u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi mlaznici za gorivo obnavljaju se originalnim jezgrama Koristeći najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : Set od 8, velikim performansima za gorivo, protok podudaraju sa 36 kilograma, koji se podudaraju sa 36lb Delphi jezgra. Injektori za gorivo visoki performanse mogu zahtijevati izmjenu ECU podešavanje i modifikaciju goriva. Ako imate pitanja, obratite se TLF dijelovima performansi obnoviti u Sjedinjenim Američkim Državama koristeći originalne delphi ubrizgavanje za ubrizgavanje goriva, našim reprodukcijskim procesom popriča i reciklira mlaznice za gorivo iz odabranih reciklaža i smeća. TLF dijelovi performansi injektori za gorivo visoki performanse modificirani su kako bi omogućili prilagođene cijene protoka goriva uz održavanje atomizacije čestica goriva.

Specifikacija

Izbor kupca