• Obnovljeno
Fanshao PET ostali prostor ugodan hrčak gnijezdo Svestrana plišana spužva mali kućni ljubimac za jesen zimsku sigurnu meku teksturu idealna Gvineja

Fanshao PET ostali prostor ugodan hrčak gnijezdo Svestrana plišana spužva mali kućni ljubimac za jesen

KM 7.29

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Fanshao iz Joybuy Marketplace Opis :
Savršeno zimsko gnijezdo za vaše krznene prijatelje! Naša malena malog ljubimca zima toplo pamučno gnijezdo izrađene su mekom i gustom tkaninom koja se u vani zaključava u vani, osiguravajući da vaši kućni ljubimci žive udobno i srdačno. Polu priloženi dizajn pruža privatno mjesto za odmor za vašeg ljubimca, čineći ih da se osjećaju sigurno i sigurno dok spavaju. Operanje uvodnoj je jednostavan za unos, a stabilan oblik sprečava deformaciju.
Naše gnijezdo je također otporan na ogrebotine i otporan na ugriz, pružajući sigurniji i udobniji prostor za vaš ljubimac za igranje ili odmor. Njegov crtani oblik sa trodimenzionalnom podrškom dodaje dodir zabave u okruženju vašeg ljubimca. Odboj bez sažve osigurava da gnijezdo održava svoj oblik tokom vremena.
pogodno za patuljke, zamorce, difere, ježeve, hrčke, vjeverice i druge male životinje slične veličine, ovaj hrčak je savršen za pružanje a uredan i čist prostor za vaše voljene kućne ljubimce.

Specifikacija

Izbor kupca