• Obnovljeno
Visoki CNC regulator motala, USB kontroler u visokim performansama za CNC mašinu za graviranje usmjerivača

Visoki CNC regulator motala, USB kontroler u visokim performansama za CNC mašinu za graviranje usmjerivača

KM 13.89

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Visoki CNC kontroler motiva, USB motion za pokretanje CNC-a za gravura CNC-a
Specifikacija :
kontroler pokreta usvaja visoke performanse 32-bitni CPU i FPGA visokih performansi opremljenih sa 7 inčnim LCD ekranom Humanizirano sučelje za muškim mašinama. Memorija koristi vanjski USB sa ugrađenim 8 GTF karticom, velikim prostorom za pohranu. Sa tipkovnicom tipa dodira, sustav ima karakteristike visoke pouzdanosti, visoke buke i jednostavan rad.
Kontroler ima 5 povezivanja i višestrukim segmentima, a koji može realizirati pet linearnih interpolacije i Pet multi-micro multi-line kontinuirane interpolacije i ima prekid liniju Kontrola rezbarenja, funkciju koordinata za pohranu. Podržavajte sučelje za kontrolu ručnog kotača.
Jednostavni i jasni parametri su zgodni i brz za vaš rad. Funkcije podešavanja ulaznog / izlaza pogodne su za vašu upotrebu i održavanje. Podešavanje parametara : Različiti kontrolni parametri koji se odnose na obradu i rad mogu se postaviti za postizanje bolje efekta obrade. Ručni rad : Može realizirati priručnik, JOG, natrag na program natrag na mehaničku koordinatu čišćenje i druge operacije.

Specifikacija

Izbor kupca