• Obnovljeno
Set visokih performansi injektora za ubrizgavanje za 2013- Subaru WR STI za ubrizgavanje goriva - TLF dijelovi performansi

Set visokih performansi injektora za ubrizgavanje za 2013- Subaru WR STI za ubrizgavanje goriva - TLF

KM 119.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

2013 - 2015 SUBARU WRX STI za brizgalica za subaru WRX STI izrađen od ponosa u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi ubrizgavači goriva obnavljaju se s originalnim jezgrama Koristeći najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : Set od 4, brigh performanse mlaznici, protok podudaraju sa 500cc Nikki jezgre. Injektor za gorivo visoki performanse mogu zahtijevati izmjenu ECU podešavanje i modifikaciju goriva. Ako imate pitanja, obratite se dijelovima performansi TLF Otvoreni u Sjedinjenim Američkim Državama koristeći originalne nikki ubrizgavanje za ubrizgavanje goriva, našim reprodukcijskim procesom se vraća i reciklira mlaznice za gorivo iz odabranih reciklaža i smeća. TLF dijelovi performansi injektori za gorivo visoki performanse modificirani su kako bi omogućili prilagođene cijene protoka goriva uz održavanje atomizacije čestica goriva. Svaki injektor se pojedinačno pakuje sa zaštitnim mazivnim čudesnim misterioznim uljem i uključuje nove viton nitrilne gumene o-prstenove.

Specifikacija

Izbor kupca