• Obnovljeno
Aptoco Unise Podesiva rukava za kompresiju bedra HIP - prepona za omot za bolove u Sciatica Nerv, pogodno za obje noge

Aptoco Unise Podesiva rukava za kompresiju bedra HIP - prepona za omot za bolove u Sciatica Nerv, pogodno

KM 1.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


Doživite efikasno olakšanje bolova u boku s našim posebno dizajniranim narukvicama Bilo da se bavite preponama, četverokutnim, hipom, išiaticama, ili povredama za hranjenje, naša je narukvica tu da pruži podršku koja vam je potrebna. Promovira brži oporavak i nudi umirujuće olakšanje.
Naš omot za kompresiju posebno je kreiran za vraćanje svakodnevnog pokreta i pokretljivosti. Pružanjem stabilnosti i topline, smanjuje napetost na vašim mišićima. Povećana protoka krvi ne samo da smanjuje vrijeme oporavka, ali nudi i ukupno olakšanje boli kroz nježnu kompresiju.
Naš hip nosač je svestran i može uklopiti i lijevu i desne noge. Ima podesivu veličinu koja se može smjestiti bokovima od 32 do 44 inča. Bilo da tražite olakšanje od bolova u donjem dijelu leđa i nervske leđa ili želite zagrijati vaš lučni hip, naša narukvica vas je pokrila. Povećava protok krvi da bi ublažio bol u boku, smanjite upalu i ublažavanje bolova na oticanju i gornjim nogama.
Ne samo da aptoco hip narukvica pruža donju stražnju podršku, ali također pomaže u smanjenju bolova u smanjenju išijacijskog nerva često se osjeti u kuku, nozi ili gluti.

Specifikacija

Izbor kupca