• Obnovljeno
Mortilo dječji sretan projektni tim dječje inercijalne igračke za igračke automobila crtani automobil

Mortilo dječji sretan projektni tim dječje inercijalne igračke za igračke automobila crtani automobil

KM 21.24

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Dječji reprezentacijski tim Dječje inercijalne igračke za igračke automobila Car crtić
Karakteristike :
Igračke za automobile : Ovi igrački automobili roditelji mogu podučavati djecu o automobilima, hitnim slučajevima, vatrom i čak prevozom. Savršena edukativna igračka za učenje koja potiče maštu djece djece, njeguju interese djece i potaknu njihovu sposobnost stvaranja.
obećanje da će riješiti bilo kakvu vrstu problema, odgovor u roku od 24 sata. Visoka kvaliteta, vrijednost za garantovanu.
Igranje i učenje : Učenje o građevinskom inženjerstvu dok igraju, poboljšavaju njihovu dobru koordinaciju ruku i ranog razvoja predškolskog uzrasta. Vrlo pogodan za rano obrazovanje igračke za djecu, kućni ukras, igračke za zabavu, festivalski pokloni, božićne poklone igračke za dječake za djecu najbolja igračka za dječake i djevojke, zabavu. Model automobila za dječake i djevojke idealni su za jačanje razvoja rješavanja vašeg djeteta, koordinaciju ruku, motoričke vještine, pretvarati se i igranje i reprodukcije uloga! To je savršen poklon za odmor, školske učionice, djeca inteligentne igračke za učenje, poklone, rođendanske zabave i još mnogo toga!
Dječji sretan projektni tim dječji inercijalni igrački igrački model
materijal : plastika < Br> Boja : Kako se slika prikazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Specifikacija

Izbor kupca