• Obnovljeno
Silikonski kalupi Čokolada za kalupe za bombone za kolač za pečenje za pečenje silikonske obloge kuhinja, blagovaonica i bar

Silikonski kalupi Čokolada za kalupe za bombone za kolač za pečenje za pečenje silikonske obloge kuhinja,

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje plutajući kišom iz Joybuy Marketplacea Sliconi Chocolade Candy kalupi za torte, gume za tortu, gumene bombone, gume , Jello, Keto masne bombe - ukrasni oblici u smeđim ladicama
♥ Classic Style Professional Chocolate Craveni kalupi (možete napraviti 15pcs chocola odjednom)
♥ Kalupi su izrađeni od silikona od hrane, vrhunske kvalitete izdržljive, Fleksibilni silikon, bez osebujnog mirisa, mekan, lako se decold, bezbrižan i jednostavan za čišćenje, izdržljivo za dugotrajno korištenje.
♥ Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici, pećnici, hladnjaku, zamrzivaču i perilicom posuđa. Temperatura od -40 do +446 stepeni Fahrenheit (-40 do +230 stepeni Celzijusa).
♥ Možete ga koristiti kao alat za ukrašavanje kolača, Jello Hills, kalupe za tvrde bombone, ledene kalupe, kalupe za ledene sise ili za bilo koji drugi Namjena Možda će vam trebati.
♥ Različiti oblici ispunjavaju vašu potražnju da pravite razne cvijeće, sapun, čokoladu, zamrzavanje jogurta, kockice, bombu za kuhanje.

Specifikacija

Izbor kupca