• Obnovljeno
Walmeck R prstena za oglas AD200PRO FLASH 200WS Flash Snaga ugrađena 10W modeliranje svjetline 3 razine sa kišobranskom nosačem za nosač bljeskalice

Walmeck R prstena za oglas AD200PRO FLASH 200WS Flash Snaga ugrađena 10W modeliranje svjetline 3 razine

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

R200 RJEŠAV FLACE za AD200 / AD200 PRO je još jedan sistem glave koji će vam donijeti beskrajne mogućnosti kreiranja Karakteristike :
. 【Nepromjenjiva prsten za 200 WS】 kao bljeskalica za prsten od 200 W-a kao nikad ranije, R200 renderira nevjerovatnu čak osvetljenje dok se uklanjaju glamurozan sjaj na vašem objektu koji će izgledati impresivno, što će izgledati impresivno, čineći ga Izvor za fotografiju. 【Jedinstveni vizualni udar】 isporučujući virtualno osvjetljenje bez sjene koje stvara umjetnički kontrast, ali nikada ne uzrokuje oštre ili propušta detalje vašeg predmeta; Bacanje sjena i tako stvara lijepu oko subjekta za proizvodnju vizualnog utjecaja koji je teško postići s drugim izvorima, R200 prsten za bljesak idealan je za i modnu fotografiju. 【Jedan sa neograničenim načinima za stvaranje】 Vaša kreativnost je neograničena, a tako je i natpis R200 bljeskalica. Bez obzira na to da li ga koristite ili off-, gola sijalica ili sa reflektorom (nije uključen), R200 Pljeskati bljeskalicu će osigurati najkvalitetniji i najbolje korisničko iskustvo. Sve što trebate učiniti je istražiti sa vašim najvažnim kreativnošću.

Specifikacija

Izbor kupca