• Obnovljeno
Oprema za božićne drvve Božićni cvjetovi Glittery DIY ukrasi za zabave Xmas Tree Dekoracije

Oprema za božićne drvve Božićni cvjetovi Glittery DIY ukrasi za zabave Xmas Tree Dekoracije

KM 14.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetio je da ovaj predmet prodaje Rostin iz Joybuy Marketplace Opis : Naši zapanjujući božićni ukras zlato cvijeće za prašinu! Napravljen od visokokvalitetne plastike i gotov sjaj, ovi cvjetovi su savršen dodatak bilo kojoj svečanoj postavci. Svojim elegantnim izdubljenim dizajnom u zlatu, srebru i crvenoj boji, mogu se koristiti za ukrašavanje vijenaca, kamena, poklona, ​​zanata, plašt, božićnih stabala, cvjetnih aranžmana, prozora i još mnogo toga.
Hosting praznične zabave? Ovim cvjetovima će dodati dodir sofisticiranosti vašem dekoru. Želite li da vaš dom osjeća veselo i svijetlo? Ovi cvetovi su obavezni. Čak se mogu koristiti za ukrašavanje omotača i vijenaca za božićne poklone za dodatni posebni dodir.
Imajte na umu da možda postoji blagi miris prilikom otvaranja paketa zbog procesa proizvodnje. Međutim, jednostavno ih pustite da se osuše na zrak 1-2 dana, a miris će se rasipati. Ne propustite ovaj prekrasan božićni ukras zlatni naređujte sada i dodajte neke u svoju sezonu praznika!
Naziv predmeta : Božićno cvijeće
Materijal : plastika - Primjenjivi festival : Božić
Karakteristike : GLICHT , DIY ukrasi, Hollow : Veličina Detalj :
l : 15cm po 5,91, W : 15cm po 5,91 (približno)
Napomene :
zbog razlike u svjetlu i zaslonu, the Boja stavka može biti malo drugačija od slika.

Specifikacija

Izbor kupca