• Obnovljeno
Silikonske narukvice narukvice obojene narukvice na narukvice DIY slap narukvice zabave

Silikonske narukvice narukvice obojene narukvice na narukvice DIY slap narukvice zabave

KM 6.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Ova narukvice šamara proizvedena je sa silikonskim i čeličnim materijalom, za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Svijetli dizajn boja, udoban za nošenje. Izvrsna struktura čini da izgleda jedinstveno i karakteristično. To je sjajan ukras za preljev za djecu. funkcije
. - Materijal : silikon + čelik. - Usvojen od silikonskog i čeličnog materijala, izdržljive i praktične za dugotrajnu upotrebu. - Svijetli dizajn boja, odličan je za razne diy koriste za stvaranje jedinstvene i ličnosti narukvica. - Visoka napetost i fleksibilnost, a ne razbiti ili ogrebati kožu, a vi ga možete dugo nositi. - Direktno šamar narukvicu na zglobu, a formirat će udoban ugrađeni zahvat na osnovu vaše veličine zgloba. - Oni su savršeni pokloni za djecu, djecu ili prijatelje na festivalu, odmoru, zabavi itd.
Lista pakiranja : 4 x narukvice za umanjenje usvojene od silikonskog i čeličnog materijala, trajne i praktične dugotrajne Koristite . Svijetli dizajn boje, odličan je za razne diy koriste za stvaranje jedinstvene i ličnosti narukvice .

Specifikacija

Izbor kupca