• Obnovljeno
Glavna zabava Bopper Hoop Boppers Snopflake Sparkle godina Božićna pokrivača XAMS Novi rođendan Favority Children

Glavna zabava Bopper Hoop Boppers Snopflake Sparkle godina Božićna pokrivača XAMS Novi rođendan Favority

KM 4.24

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
r Tražite li nešto novo i roman za dolazak uskoro festival? Tada će ove božićne obruče biti odličan izbor za vas. Atraktivne trake za kosu proizvode se sa dizajnom za personalizirani ukras. Nošenje jednog od ovih obruča za kosu, bit ćete najatraktivniji jedni od prekrcanih. Funkcija
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : tkanina. - Veličina : oko 24x22x1cm. - Napomena : Snowflake je slučajna boja. - Napravljen od materijala, lagan je i siguran. - Veličina se uklapa za većinu djece i odraslih, ugodno za nošenje. - Kreativni poklon za vaše prijatelje i porodicu da ih dovedu zabavniji i iznenađuju. - Sa dizajnom snježnim pahuljicama, dobro je stvoriti zabavnu i sretnu atmosferu. - Traka za glavu na glavi bez klizanja.
R
Lista pakiranja : 4 x kosa izrađena od materijala, to je lagana i sigurna . veličina se uklapa za većinu djece i odraslih . Kreativni poklon za svoje prijatelje i porodicu da ih dovedu zabavniji i iznenađuju . sa dizajnom snježnih pahuljica, dobro je stvoriti zabavnu i sretnu atmosferu.

Specifikacija

Izbor kupca