• Obnovljeno
Plutajuća fudbalska lopta u zatvorenom zračnom napajanju nogomet sa LED svjetlima Glazba i siguran pjena branik zračni pogon nogometne lopte Creative Indoor Soccer Poklon za dječake stariji od godina

Plutajuća fudbalska lopta u zatvorenom zračnom napajanju nogomet sa LED svjetlima Glazba i siguran pjena

KM 2.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Popis dijelova :
1 x plutajući nogomet
Istaknilo Opis :
[Siguran i izdržljiv] plutajući fudbal izrađen je od netoksične plastike, opremljene najnovijom zaštitom odbojnika od pjene, fleksibilan i ne šteti nogama Djeca također ne mogu povrijediti ili oštetiti namještaj ili zidove.
[LED lampica plutajuća lopta] Soccer lopta ima LED svjetla i muziku, a to će biti privlačnije za djecu Oni igraju izazovne igre u mraku.
Interaktivne igračke za djecu za djecu] Ova dječja nogometna lopta pogodna je za kućne ljubimce za igru, kao i djeca stara 3 godine i multiplayer igre. Formirajte kompletan tim sa porodicom i prijateljima i igrajte se sa zabavnim i sigurnim igračkama.
[ugodno vrijeme reprodukcije] Dajte svom psu osjećaj zadovoljstva života dok se igra i smanji svoj nagon za bavljenje destruktivnim ponašanjima. < Br />
[Creative Soccer Dawer] Savršen je za unutarnju ili vanjsku predstavu, najbolji izbor za dječji rođendan ili božićni poklon.
Detaljan opis :
Specifikacija
Naziv proizvoda : Plutajući nogomet
Proizvod Materijal : plastika
Veličina proizvoda : 18 x 18 x 6cm
Stil (neobavezno) : Uz muziku

Napomene :
1.

Specifikacija

Izbor kupca