• Obnovljeno
Bar Premium Performance Set injektora 72LB mlaznica za gorivo za 2002- Chevrolet Silverado ubrizgavanje goriva - dijelovi performansi TLF

Bar Premium Performance Set injektora 72LB mlaznica za gorivo za 2002- Chevrolet Silverado ubrizgavanje

KM 15.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

2002 - 2007 Chevrolet Silverado 1500 za ubrizgavanje goriva za Chevrolet Silverado 1500 napravljen s ponosom u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi ubrizgavači goriva obnovljeni su s originalnim jezgrama Koristeći najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : Set od 8, 3 bara Premium performanse, protok podudaran sa 72 lb, obnovljen od originalne Denso jezgre. Pažnja vlasnici Harley-Davidson! Provjerite da li ste odabrali električnu vezu koja odgovara vašim motociklima za ubrizgavanje goriva! Obavijest kupcima - TLF dijelovi performansi visokih performansi mlaznici za gorivo mogu zahtijevati izmjenu goriva i / ili ECM (upravljački modul motora) programiranje. Ako imate pitanja, obratite se dijelovima performansi TLF-a. TLF performanse ubrizgavanje goriva su nacionalno poznat po kvaliteti i preciznosti. Naši visoki performansi ubrizgavači za gorivo računaju se na trkačima i ljubiteljima svakog vikenda, dok se naši oem zamjenski brizgalice za gorivo koriste na sve, od nedavnih klasika do kasnih modelnih vozila koja je potrebna kvalitetna zamenski injektor.

Specifikacija

Izbor kupca