• Obnovljeno
Tuš vrata za branu vodeni čep svučenu tuš prag vode za vodu za kupaonicu kuhinju

Tuš vrata za branu vodeni čep svučenu tuš prag vode za vodu za kupaonicu kuhinju

KM 4.75

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke :
1 Još uvijek umorna od vode u kupaonici i kuhinji? Ugradite ovu traku za zadržavanje vode, voda više neće teći. Dugi, fleksibilni dizajn stvara sve vrste oblika. Tuš barijera i sistem zadržavanja vode vodu unutar praga. Izvrsno za tuševe za izliječenje i druga područja u kojima treba sadržavati vodu. Ovaj proizvod dolazi sa samoljepljivom, jednostavan za instalaciju, proizvod je mikro-magnetni, a pored staklenog ljepila koje smo vam dali, blizu je zemlje i ne curi vodu.
Kako koristiti : < br> 1. Obrišivanje vode i prašine na zemlji. Određivanje položaja trake za zadržavanje vode i označite ga olovkom na zemlji. Uklonite ljepilo i instalirajte vodenu barijeru u označeni položaj. Gumenu traku zapečatite na mjesto gdje su dva kraja trake za zadržavanje vode u kontaktu sa zidom. Nanesite ljepilo na obje strane čep vode i ravnomjerno primijenite.
Obavijest :
1. Stvarna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta. Molimo vas da dopustite manji odstupanje zbog ručnog mjerenja.

Specifikacija

Izbor kupca