• Obnovljeno
Disney Lilo & Stitch Sretan me Stitch St Patrickov dan - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođene-meka ružičaste

Disney Lilo & Stitch Sretan me Stitch St Patrickov dan - pamučna majica kratkih rukava za odrasle -

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Službena disney roba - Dnevne majice Disney Saint Patricke za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške majice uboda; Ženske majice uboda; Dječje majice uboda; Disneyjevske majice za porodicu; Disney grafički majice; Hoodies ubode; Djetelina sa 4 lista; Lilo i Stitch; Zelena; Lucky - Stitch ima sreću za Dan Svetog Patrika - i tako i vi sa ovim zvaničnim Disney Tee ili Hoodie dizajnom koji sadrži naše namirnice vanzemaljskog prijatelja u smaragdnom zelenom šeširu, nagnuvši se na loncu o "zlato ukrašenim sa a Djelovina sa četiri lista sa "srećom me!" napisano gore Veliki poklon svetog Patrika za disney ili Lilo & Stitch fan, savršen je za odmor u Disneyland ili Walt Disney World - Pošaljite i podudarajte se sa prijateljima i porodicom za još više sreće i magije!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti.

Specifikacija

Izbor kupca