• Obnovljeno
Disney i Pixar Crveni Mei poštuje Hustle - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-crnim snijegom Heather

Disney i Pixar Crveni Mei poštuje Hustle - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-crnim

KM 11.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Službena pikarska trgovačka roba - Disney / Pixar okrećući crvene majice za žene, muškarce, dječake i djevojke; Okretanje crvenih citata majica; Pixar majice za djecu i odrasle; Okretanje crvenih majica za djevojčice; Okretanje crvenih majica - Proslavite najnoviju stisnutu Disney i Pixar-a Došla priča sa ovom Turing Crvenom majicom koja odlikuje mei i proclaims, "poštuje gužvu" Okretanje crvene prati Mei Lee, samouvjereno i prekomjerno postizanje srednjeg školskog učenika koji je "poof" u džinovsku crvenu pandu kada se uzbudi, što je praktično uvijek uvijek. Iskustvo okretanje crvene na Disney +.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P.

Specifikacija

Izbor kupca