• Obnovljeno
Disney Mickey Mouse Logo Oktoberfest njemački šešir i lederhosen - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeni-kit

Disney Mickey Mouse Logo Oktoberfest njemački šešir i lederhosen - pamučna majica kratkih rukava za

KM 12.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Službena disney roba - Disney Oktoberfest majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muški majice Disney Oktoberfest; Ženske majice Disney Oktoberfest; Djeca Disney Oktoberfest majice; Disney Oktoberfest majice za porodicu; Disney Oktoberfest tees; Oktoberfest; Mickey miš - Proslavite Oktoberfest sa Mickey Mouseom! Ovaj zvanični Disney TEE ili kapuljač sadrži mickeys trenutno prepoznatljive dizajn ikona glave i uha, čisto se obučene u tradicionalni alpski perje i njemački Lederhosen Veliki Disneyji poklon za sve vaše Oktoberfest svečanosti! Savršeno je za jeseni izlet u Disneyland ili svjetska izložba Njemačka paviljon u Epcotu u Walt Disney World - uzmite višestruke i podudarajte se s prijateljima i porodicom za još zabavnije.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti.

Specifikacija

Izbor kupca