• Obnovljeno
Mnycxen Classic Sterling srebrne naušnice, hipoalergene minđuše

Mnycxen Classic Sterling srebrne naušnice, hipoalergene minđuše

KM 22.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana dostava je 10-15 dana. Klasične naušnice sa srebrnim stupovima sa četvero kamenama, hipoalergene naušnice
Karakteristike : 1 Raznolikost u 4 boje, 6 veličina za svaku boju
2. Good : Paket uključuje 1 parove. Veliki kvalitet : pozlaćena srebrna srebra, izrađena od srebra od nehrđajućeg čelika, zaštititi uho od reakcije, a oblaganje će ga držati vedro, a ne lako oksidacijom. Udobno : Ako imate vrlo osjetljive uši , Odaberite ih! Nema tarnih i nema nadražene ušiju. Čak i nakon spavanja u njima ili tuširanje! Neće alergično kad se nose, ne plašeći se oksidacije. Ne treba srušiti kad se kupate ili plivate, potpuno nema problema! Bez problema!
5. Prekrasno kao dijamant. Okrugle rezne klasične naušnice, s visokokvalitetnim pjenušavam 5a kubnim cirkonskim kamenjem u četiri prongnetskih postavki se postavljene u srebru sterlinga, tako svijetlo i jednostavno klasično. Najbolji izbor za svakodnevno nošenje. Savršeni poklon : Sjajni okrugli kubni cirkonijski otvor, pogodan za studente i prijatelje da pošalju poklone, poput Božića, Halloween, Day zarca.

Specifikacija

Izbor kupca