• Obnovljeno
Instant rezanci Bowl korisna posuda za supu Portable Instant rezanci sa ručkom

Instant rezanci Bowl korisna posuda za supu Portable Instant rezanci sa ručkom

KM 9.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Ovo je prenosiva instant rezanci, napravljen od izdržljivog nehrđajućeg čelika i PP materijala, nije lako razbiti. Može se koristiti za držanje trenutnih rezanci, riže, rezanci za supu itd. Izvrsno za školu, rad, piknik, kampiranje i druge aktivnosti na otvorenom i tako dalje. funkcije
. - Materijal : nehrđajući čelik, str. - Veličina : O 15. - Kapacitet : 1200ml. - Napomena : sa logotipom. - Proizvedeno od nehrđajućeg čelika i PP, kućište za ručak je izdržljiv za dugu upotrebu. - Odličan izbor za aktivnosti na otvorenom, planinarenje, školu, dom, izlet i još mnogo toga. - Ovaj trenutni čašica rezanci ima ergonomsko dizajniranu ručicu koja je anti-ljuska i jednostavna za upotrebu. - Uz malu veličinu i laganu težinu, zgodno je za nošenje i skladištenje. - sa rupama od ispušnog odvoda, ova rezanci može ispustiti višak vode.
Proizvedeno od nehrđajućeg čelika i PP, kućište za ručak je dugotrajno za dugotrajno korištenje . Veliki izbor za aktivnosti na otvorenom, pješačenje, školsku, dom, izlet i više .

Specifikacija

Izbor kupca