• Obnovljeno
Kućna jagoda staklena posuda Desertna posuda sa salatom

Kućna jagoda staklena posuda Desertna posuda sa salatom

KM 13.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
r Stavka je posuda za posluživanje hrane, izrađene od premium i izdržljivog staklenog materijala. Izvrsno za držanje žitarica, grickalice, voćne salate, povrća, itd. Jednostavno čišćenje i skladišti, pogodan je za dom, ured, hotel, restoran, hranu itd. funkcije
r. -Kolor : proziran
r. -Materijal : staklo.00x6,00cm / 5,89x5. -Ova salata salata odabrana je stakleni materijal sa izvrsnim detaljima, što je jasno i svijetlo. - Zjedne karakteristike sa čistom tijelom, praktičnim dizajnom, multi-funkcijom i kvalitetom. Strawberry uzorak je lijep i zanimljiv. - Pogodno za voće, salatu, desert, kuhinju hranu i druge više. Ušće šalice su okrugle i glatke bez povrede usta. - Savršena kontejner za skladištenje hrane za porodična okupljanja, zabave, proslave, hoteli i restorane itd. - Izvrsni dizajn i fina izrada osiguravaju njegovu popularnost i uslužni program. Jasno staklena posuda je praktična i jednostavna za čišćenje.
Popis pakiranja : 1 x Posuda za staklenu salatu Ova salata je odabrana staklena materijala s izuzetnim detaljima, što je jasno i svijetlo.

Specifikacija

Izbor kupca