• Obnovljeno
Brtva pour za skladištenje hrane isječak za hranu za isječak za prenošenje prenosivog plastičnog pomagača za brtvljenje hrane za uštedu hrane sa poklopcem male vlage za brtvljenje vlage za grickalice za grickalice

Brtva pour za skladištenje hrane isječak za hranu za isječak za prenošenje prenosivog plastičnog pomagača

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Popis dijelova :
1 × brtva pour za skladištenje hrane Clip
Istaknilo Opis :
[brtva pour preliv za brtvljenje] Clip za brtvljenje je dizajniran sa dvostrukim zarukom, koji ima Bolje brtvljenje, ne samo da čuva svježinu, već i sprečava međusobno ukrštanje, osiguravajući originalni ukus hrane
[Širok prečnik izlijevanje usta, prikladno je za vas prikladno Sipajte hranu, poput dack bombona, malih čipsa, kukuruznih čipsa, kokica, čokolade, orašastih plodova, psećih hrane, zrna, žitarica, zobena kaša, pasta, brašno, začini i začini.
Materijal] Naša klip za torbu izrađena je od šargene, netoksične i nije lako puknuti. Ima malu veličinu, laganu težinu, koja se lako nosi, koja se može koristiti u kuhinji, dnevnim boravku, ured, spavaonica, čak i dok putuje.
[Držite hranu svježe] Ovaj isječak je odličan za brtvljenje hrane / Snack torbe, čuvanje hrane svježim. Ne trebate se prisiljavati da završite ovu vrećicu čipsa ili ga baci. Možete zadržati više dana bez gubitka mrvice i svježine.
[jednostavan za upotrebu] lako se držite na bilo kojoj plastičnoj ili papirnoj kesi, kliknite ih, a zatim samo zapečatite hranu i okrenite poklopac i okrenite poklopac i okrenite poklopac i okrenite poklopac i okrenite poklopac i okrenite poklopac da biste izlijevali hranu .

Specifikacija

Izbor kupca