• Obnovljeno
Grupa ploča hvataljka za klip posude za posudu za posudu za postrojenje za dizaču kuhinje Tonk Bicker Grabber lonac Anti Scald Gadget nehrđajući

Grupa ploča hvataljka za klip posude za posudu za posudu za postrojenje za dizaču kuhinje Tonk Bicker

KM 9.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Ovo zgrcanje vrućeg jela je izdržljivo i praktično za dugoročnu upotrebu. Lako je i pogodno za magistriranje i upotrebu, neophodan uređaj za kuhinju. Pogodno za upotrebu doma i restorana. Ugodno za dodir, lakše stezanje i uštedu napora. Zato ne ustručavajte više!
. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : nehrđajući čelik
. - Veličina : 18. - Gripper vrućeg jela omogućava vam sigurno podizanje vrućih ploča i zdjelica iz pameta. - Pogodno za različite oblike zdjela i tanjira, mogu ih postaviti sloj. - Dobra kuhinja gadget za dom. Napravite kuhanje prikladnijim i efikasnijim. - glatka površina i okrugla ivica, lako se čisti i ne naštetuju vašim rukama. - Napravljen od pouzdanih materijala od nehrđajućeg čelika, izdržljiv i siguran za dugu upotrebu. Gripper vrućeg jela omogućava vam sigurno podizanje vrućih ploča i zdjela iz pameta. Pogodno za različite oblike zdjela i tanjira, može ih postati složeno. Učinite kuhanje pogodnije i efikasnije .

Specifikacija

Izbor kupca