• Obnovljeno
Pluokvzr boca za vodu sa slamkom BPA-bez pitke za piće za piće za ponovno zakraćeno za višekratnu marku Vodene boce sa naljepnicama Prijenosni nadahnut

Pluokvzr boca za vodu sa slamkom BPA-bez pitke za piće za piće za ponovno zakraćeno za višekratnu marku

KM 7.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Lista dijelova :
Boca vode za vodu 1 /> 1 × 800ml boca vode
1 × 300ml boca vode
1 × 3 D naljepnica
1 × 2 D naljepnica
Istaknilo Opis :
[boca za vodu od 3 komada] Ovaj paket sadrži 3 ima bocu vode u različitim veličinama, a kapacitet ovih boca je 2000ml, 800ml, 300ml Reflektivna smrznuta školjka čini udoban i bez znoja da se drži. Savršeno za bicikle, fitnes, sport. OBAVIJEST : Ne može se čistiti soda za pečenje i sirćet.
[inspirativno i vremensko marker] Ove boce za vodu su dizajnirano vrijeme i inspirativni marker koji je korisno da nas podsjeća i potaknute nas dovoljno Voda i buse hidrirani. Takođe, to je pomagač za mršavljenje, kontrolu apetita i zadržati zdravu.
[slamćenje i premium PC materijal] Ova boca vode sadrži slamnu mlaznicu koja olakšava pitku vodu. Boca vode izrađena je od visokokvalitetnog računara, koja je hrana, bpa slobodna, netoksična, mirisa i izdržljiva.
[Prijenosna ručka i nepropusnost] Ova bočica za vodu dizajnirana je s ručkom, što ga čini prenosivim i pogodnim za nošenje aktivnosti na otvorenom. Također, ova boca vode odlikuje se okretnom poklopcem sa sigurnosnim dizajnom brave koji je nepropusan i može spriječiti od prašine.
[Praktični poklon] Ova postavka boca za vodu dolazi sa 3 D i 2 D naljepnicama. Sa raznim jarkim bojama dostupnih za odabir. Gradijentna ružičasta, gradijent plava, gradijent ljubičasta, gradijent zelena.

Specifikacija

Izbor kupca