• Obnovljeno
Randolph kuhinja viseći prazan košarica sudoper za pranje posuđa Ostaci filtriranje sudoper za skladištenje otpada

Randolph kuhinja viseći prazan košarica sudoper za pranje posuđa Ostaci filtriranje sudoper za skladištenje

KM 8.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Helling Hanging prazan košarica za pranje posuđa Ostaci filtriralo Stora za skladištenje otpada Košara za skladištenje otpada - Karakteristike :
Kuhinjski držač spužva Također može čistiti voće i povrće kao košara za odvod ili za skladištenje kuhinjskog sudopala za čišćenje alata za čišćenje
Suroni filtar nema čaše za usisavanje i nano ljepilo, tako da nema potrebe za brigom za usisne čaše zbog umora - kuhinjski lijevi košarice Filtriranje kuhinje neće pasti, nema potrebe za instaliranjem, nema potrebe za instaliranjem, Može se pokupiti i ukloniti.
Kuhinjski cjedilo za hranu su bolji od trokutastih cjedila i ne zahtijevaju jednokratnu torbu za filtriranje, može se ponovo upotrijebiti.
Kuhinjski otpad može filtrirati ostatke u kuhinji / blagovaonici , svrha je zaštititi kuhinjski odvod i ne začepiti odvod.
Kuhinjski ostaci košara za cjedilo Kuhinjski proizvodi za hranu Filter neće se spustiti, nema potrebe za uvajanjem, može se pokupiti i ukloniti.
Boja kao što je prikazano Veličina : Kao na slici uključuju : 1 * Odvodnjavajući nosač, izrađen je od visokokvalitetnog materijala, 100% potpuno novi.

Specifikacija

Izbor kupca