• Obnovljeno
Yeleire DIY božićni kolač kalup za božićnu zabavu Cupcake ukras alat silikonski čokoladni kalup za slatkiše Epoxy kalup

Yeleire DIY božićni kolač kalup za božićnu zabavu Cupcake ukras alat silikonski čokoladni kalup za slatkiše

KM 4.75

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. DIY božićni kolač za božićnu zabavu Cupcake ukras alat silikonski čokoladni kalup za slatkiše epoksidni kalup
Značajka :
[božićni silikonski set] Razne različite stilove kalupa za torte. Uključujući božićnu zvona, Djed Mraz, Božićno drvce, Elk, Saves i Mnogo drugih božićnih kalupa.
Različiti stilovi božićnih silikonskih kalupa mogu ukrasiti razne deserti, čine vašu zabavu više božićne atmosfere, je suštinski alat za božićnu dekoraciju.
[Sigurnosni materijal] Kalup za božićne torte izrađen je od silikona od ocene hrane, koji je ekološki prihvatljiv i izdržljiv, mekan i elastičan, lako se može demonstrirati, a nije lako deformirati. Prikladno je i sigurno koristiti u mikrovalnim pećnicama, pećnicama, zamrzivačima i perilicama posuđa. Toplinski kapacitet je -104 ° F do 446 ° F (-40 ° C do 230 ° C). Silikonski kalupi mogu se lako očistiti i obrisati vodom.
[Široka upotreba] Silikonski kalup za božićne epoksidne smole može napraviti različite proizvode, poput mekih bombona, slatkiša, čokolade, ukrasa za torte, žele, mazivne svijeće, žele glina itd.

Specifikacija

Izbor kupca