• Obnovljeno
Kalup za pečenje bez štapa silikonski kalup za pečenje Silikonski kalup za pečenje Jednostavno puštanje Kruta Candy kalup za DIY Torta ukrašavanja

Kalup za pečenje bez štapa silikonski kalup za pečenje Silikonski kalup za pečenje Jednostavno puštanje

KM 1.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis :
Naš svestrani kalup za pečenje, kuhinjski alat za sve vaše potrebe za pečenjem! Izrađen od vrhunskog silikonskog materijala za hranu, ovaj kalup nije samo siguran i bez BPA, ali i nevjerovatno izdržljiv Njegova meka, ali teška tekstura garantuje da se neće lako deformirati, pružajući vam pouzdanim pratećim pečenjem koji će izdržati test vremena.
pozdravi na ljepljive situacije s površinom našeg pečenja. Osigurava jednostavno puštanje na slobodu, omogućavajući vašim izmenjivim kreacijama da bez napora izvuče bez ostavljanja ostataka iza sebe. Čišćenje je i povjetarac, jer je ovaj kalup siguran. Nema više zamorkiranja sada možete provesti više vremena uživati ​​u vašim poslasticama.
Dizajniran sa vašim udobnosti na umu naše kalupe za pečenje odgovaraju prikladne izbočene ručke koje pružaju udoban prianjanje. To sprečava bilo kakva klizanja ili nesreća tokom rukovanja, osiguravajući iskustvo pečenja bez stresa. Uz širok spektar obrazaca i dizajna za odabir, sada možete ukrasiti svoje deserije u stilu i impresionirati svoje goste s prekrasnim i profesionalnim kreacijama.

Specifikacija

Izbor kupca