• Obnovljeno
Retrok vinski stalak pod ormanom za stalak za staklo za vino Zidno montirano postavljeno staklo za zaštitu za skladištenje metala Organizator za ormar za kuhinjski bar

Retrok vinski stalak pod ormanom za stalak za staklo za vino Zidno montirano postavljeno staklo za zaštitu

KM 4.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Paket uključujući :
1 x Držač stakla vina
2 x vijci
Istakni opis :
【Čvrsta konstrukcija】 ovisno o veličini stakla, svaki stalak može držati Do 4/8/12 vinske naočale s lakoćom Možete pohraniti svoje čaše za vino u montiranu u vašoj ormarići, tako da je lako doći i bez čipa.
【Jednostavno instaliranje】 Ove stalke za držač za stabljiku su spremni za upotrebu i ne zahtijevaju montažu. Dolazi s potrebnim hardverom (2 vijka) za jednostavnu instalaciju, tako da će se montirati na prazan zidni prostor biti povjetarac.
【Saver za čuvar prostora】 Naše kompaktno vinsko vješalice dizajnirano je tako da najbolje iskoristi prostor ispod vaši ormarići ili police. Pomaže vam da stvorite urednu i moderno izgledaju kuhinju, salon ili bar. Idealno za zabavu.
Great kvalitet】 Kvaliteta čvrstog željeznog materijala je izdržljiva i pouzdana, zadržavajući vaš lik za stjuarni softver više nije gnjavaže. Ovi držač za žicu za vino za sva vaša okupljanja za sva vaša okupljanja.
【Pogodno za višestruke staklene vrste】 Vinski staklo je pogodan za Bordeaux Wine naočale, bijele čaše za vino, itd.

Specifikacija

Izbor kupca