• Obnovljeno
Stakleni putnički dozator čaja Praktični čajni bacač ugrađeni cjedilo

Stakleni putnički dozator čaja Praktični čajni bacač ugrađeni cjedilo

KM 1.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Tražite li čaša čaša za svakodnevni život? Ovaj će proizvod biti najbolji izbor za vas. Napravljen od premium materijala, izdržljivog i praktičnog za vašu dugoročnu upotrebu. Modni i praktični dizajn, osigurava njegovu popularnost. Pogodno za dom, trgovinu, sobu, restoran itd. funkcije
. -Kolor : prozirna. -Materijal : staklo. -Size : O 13. - Sa ergonomskim dizajnom ručke, to je anti-oštar, elegantan i osjetljiv izgled. - zadebljano staklo i ugodan osjećaj, ovaj stakleni puhač čaja neće povrijediti vaše ruke. - Integrirani stil, gozba za oči. To bi moglo biti i dekor za vašu kuću. - hladna i toplotna otpornost, zaštita sigurnosti i eksplozije, sigurna i izdržljiva za upotrebu. - Ovaj višenamjenski čaša od stakla pogodan je za skladištenje soka, vina, čaja i druge tekućine ili pića.
sa ergonomskim dizajnom drške, to je anti-oštar, elegantan i osjetljiv u izglednim staklenim bacačem, staklenim čajem, staklenim čajem, staklenim čajem Dozator, lonac od staklenog soka, bacač za domaćinstvo vina.

Specifikacija

Izbor kupca