• Obnovljeno
Plastična sol i paprici sa šarkiranim poklopcem, zapečaćenim začinskim dozatorom, držite začine svježe i suve, za kuhinjske stolove, kuhanje, izlete i kampovanje

Plastična sol i paprici sa šarkiranim poklopcem, zapečaćenim začinskim dozatorom, držite začine svježe

KM 4.89

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke
1 Organizator začini izrađen je od visokokvalitetnog stakla i PP plastike (BPA besplatno). Čistog staklenog tijela ističe sadržaj i označava kada je vrijeme za ponovno punjenje. Perilica za suđe. Držite začine svježe i suvo : poklopac soli i paprike može biti potpuno zatvoren za blokiranje vlage. Živiš u području visoke vlage i potpuno se zatvara da nastavite začine čistim i suhom kad ne koriste. Jednostavan za upotrebu : jednostavno otvorite i zatvorite vijkom na prekrivačkom poklopcu. Nema izlijevanja, uskih poklopca koji neće dozvoliti sol da postane vlažna. Tijelo čiste boce olakšava provjeru preostalih začina, a ustima za bocu sa velikim kalibrama prikladna je za punjenje začina.
Dizajn brtvljenja : zapečaćeni začin, koji ne može učinkovito spriječiti da se začini da postane vlažna, spriječi da se kondenzira u kvržice, spriječimo komarce i prašinu, zadrži se u svježem stanju i ukusu, a suđe date više Ukusno. Pogodno za jestivu sol, prah kumina, čili prah, šećer, prah paprike i razne začine male čestica.

Specifikacija

Izbor kupca