• Obnovljeno
Automatski silikonski pacifier HRANE

Automatski silikonski pacifier HRANE

KM 6.97

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Popis dijelova :
1 * Pacifikator za bebe
Istaknite Opis :
Silikonski materijali za hranu : Meki piceier izrađen je od silikonskog materijala za hranu , BPA bez BP-a, ftalatne, sigurno, sigurne i netoksične, bez mirisa, ekološki prihvatljivo, bezopasno za bebe Fina izrada i glatka površina također će ogrebati dječju oralnu šupljinu.
Mekano i ugodno : Koristite ovu super-meku tekuću silikonsku bradavu tokom djetetovog razvoja, koji neće naštetiti dječjim ustima, napravite Bebin oralni razvoj zdraviji i promovira prirodni razvoj bebinih zuba i desni.
velika simulacija : visoka simulacija beba beba može pomoći bebama da stabiliziraju svoje emocije, promoviraju pokret mozga i osigurali zdrav razvoj Donja vilica. To je sjajan Božić, Halloween, rođendanski poklon za novorođenčad 0 1 2 3.
Sa poklopcem : PACIFIER dolazi s poklopcem, što se ne može koristiti, što je više higijenski i čisti za bebu da koristi.
Dekoracija od kristala : Ovaj je pudifikator ukrašen kristalnim česticama, koji su blistavi i vrlo zasljepljujući, privlačeći bebu. Može se koristiti i kao igračka za djecu sa kojom se igraju.

Specifikacija

Izbor kupca