• Obnovljeno
Elepower za Galaxy S ultra futrola za zatvaranje nosač sa novčanom karticom PU koža [TPU Shootoff Interion] Kickstand remen za ručne torbe torbica za torbicu za s ultra futrolom, plavom bojom

Elepower za Galaxy S ultra futrola za zatvaranje nosač sa novčanom karticom PU koža [TPU Shootoff Interion]

KM 1.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Kompatibilni model :
!!! [Primenljivo model] : 2023 Multifunkcionalni futrola novčanika za Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 inch. Kompatibilan je s ručnim remenom, rade sa 9 držača kartica. Značajka :
. - Super Novčanik za slučaj] : Super Wallet uključuje 9 držača kartice + 1 džep sa zatvaračem koji može zadržati vaš ID, kreditne kartice, vozačku dozvolu, račune, kovanice i male količine gotovine bez problema. - [premium materijal] : Ovaj slučaj novčanika Samsung Galaxy S23 ultra je izrađen od PU kože + TPU unutarnje ljuske, što je ugodno dodirnuti. Unutrašnjost je napravljena od TPU materijala, koja može savršeno zaštititi vaš telefon. Slučaj novčanika je lijepo dizajniran, moderan i izdržljiv. - Četiri ugrađena sigurnosna uglova osiguravaju zaštitu od 360 °, zaštitu od prsta i zaštitu od ispada za vaš telefon, učinkovito smanjujući utjecaj i zaštitu vašeg Samsung Galaxy S23 ultra telefona, ekrana i kamere. - [Kickstand & Wristlet] : Stabilno ugrađeno značajki će vam donijeti pogodnije za gledanje filmova u više uglova, video chatu s prijateljima na vrijeme lica, a natrag je vrlo zgodan za nošenje telefona.

Specifikacija

Izbor kupca