• Obnovljeno
Zabavna Halloween Jastučnica Lumbars jastuka na kauč na kauču navlaka za kućno dekor jastučnice navlake za jastuk na razvlačenje

Zabavna Halloween Jastučnica Lumbars jastuka na kauč na kauču navlaka za kućno dekor jastučnice navlake

KM 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
Xinqite slijedi trend i zasniva se na kvaliteti, slijedeći jedinstvenu dizajnu.Make "Kupi " postaje "" Budite korisni za vas "
:
1. Izrađen od izdržljive i ekološki prihvatljive (kože breskve kože od vatre) materijala. Čuvajte kvadratni jastuci čisti kako biste spriječili ogrebotine i otiske prstiju. Izdržljiv materijali, visokokvalitetne tehnike ispisa i fina izrada. Vrsta predmeta : jastučnica (isključujući jastuk)
3. Lako se podudaraju sa sofom, sokom i drugim jastucima. Meka i izdržljiv, pogodan za zatvoreni (dnevni boravak, ured, spavaću sobu itd. i na otvorenom (terasa, automobil itd. Oprema za pranje ili ruku koja se može pratiti. Promjena jastuka je lako. Ne koristite izbjeljivač. Suvi na niskoj temperaturi. Ovi jastučnici za Noć vještica savršeni su za dnevni boravak, krevet, kauč, stolicu ili drugi namještaj u stilu kako bi doveo za Halloween raspoloženje za vaš životni prostor.

Specifikacija

Izbor kupca