• Obnovljeno
Ukrasni bacanje vezeni jastuk pamučni simpatični četverokrevetni jastuk

Ukrasni bacanje vezeni jastuk pamučni simpatični četverokrevetni jastuk

KM 9.20

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Tu je jastučni jastuk od pamučnog bacanja. Sa širokim spektrom primjene, ovo je pogodan kauč na razvlačenje za kućnu sofu, spavaću sobu, kauč, kafić, kafić itd. Ovaj poklopac jastuka je ukrasni predmet koji vaš dom može učiniti neverovatnijim i radošću. Također, ovaj jastuk učinit će vaš jastuk ili jastuk ljepše. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : pamuk
. - Veličina : 45. -Neči : jastuk nije uključen. -Ovo je takođe odličan izbor za homewarming poklone, poklone za odmor i kućni dekor. Njegov šik dizajn može dodati mnogo privlačno u vaš dom. - Promišljeni poklon za vaše porodice, voljene i prijatelje da im pokažu vašu brigu. - Jastučnica ima jedinstveni obrazac. Svaka strana čvrsto povezanog fringe dodaje lijep i prepoznatljiv dodir. -Eye-ulov ukrasni jastučnica može savršeno poboljšati vaš postojeći stil boje. -Ovo je udobno i izdržljivo, što može stvoriti elegantnu udobnost na kauču, dnevnom boravku ili kafiću.
Takođe je odličan izbor za poklone za odmor i poklopce za odmor i kućni dekor, kaferi za kućni jastuk, kućni jastuk, poklopac jastuka, navlake za bacanje, bacanje jastuka, ukrasni jastučnici za kućne ljubimce, navlake za kućne ljubimce, navlake za kućne ljubimce, navlake za kućne ljubimce, kauč na kauč na kauču, kauč na kauču , Dekorativni jastučnica, bacite zamjenu poklopca jastuka.

Specifikacija

Izbor kupca