• Obnovljeno
Disney Stitch u kostimu Rajah Aladdin Cijeli novi svijet - majica kratkih rukava za djecu - prilagođena-atletska mornarica

Disney Stitch u kostimu Rajah Aladdin Cijeli novi svijet - majica kratkih rukava za djecu - prilagođena-atletska

KM 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Službena disney roba - Disney Stitch T majice za dječake, djevojke, muškarce, žene; Muške majice uboda; Ženske majice uboda; Dječji majica; Disney Stitch majice za porodicu; Disney 100; Hoodies ubode; D100; Lilo; Dan uboda; 626; Stitch kao rajah; Aladdin; Scram; TIGER - Proslavite disne, 100 godišnjicu sa šavom u kostimu kolekciju! Uživajte u danu uboda (za eksperiment 626 . Shvatite?) Ili pokažite svoju ljubav prema našoj omiljenoj nestašnoj vanzemaljci sa ovim službenim teeom ili hoodieom sa ubodom i disne strane domaćim kostimima kao Rajah Tigar i Abu majmun iz "Aladdina" sa porukom "u cijelom novom svijetu s ciljem!" Odličan poklon za lilo & Stitch ili Aladdin ventilator, ovaj grafički dizajn košulje savršen je za a Izlet u Disneyland ili Walt Disney World - Pošaljite se i podudarajte se sa prijateljima i porodicom za još magičnije zabavu.
Dostupna magija u detaljima. 100% pre-ujutro. 3/4 "rebrani ovratnik. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Express Dostava nije dostupna za ovaj predmet.

Specifikacija

Izbor kupca