• Obnovljeno
Novorođenče za bebe dječaka Dječak Dječak zanimanje zimskog kaputa Hoodie Romper kombinezon topla jakna na pufferu

Novorođenče za bebe dječaka Dječak Dječak zanimanje zimskog kaputa Hoodie Romper kombinezon topla jakna

KM 0.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje li nuo Tong -1 iz Joybuy Marketplacea Predstavljamo našu novorođenčad dječje djevojke snegljenog zupčanika!
. Ova ugodna i divna jakna naduvana jakna posebno je dizajnirana da zadrži vaš mali topli tokom zimskih mjeseci. Njegovi stilski dizajn i praktične karakteristike učinit će savršen dodatak vašoj bebinoj garderobi. Priča o proizvodu :
. Naš zupčani kaput kapuljača za ronječe proizvodi se proizvode koristeći visokokvalitetne materijale kako bi se osigurala maksimalna udobnost i toplina za vašu bebu. Razumijemo važnost održavanja vašeg malenog ugodnog i zaštićenog od hladnoće, a ovaj će se skrom učiniti upravo to. Funkcija proizvoda Detaljno objašnjenje :
. Ovaj snakat sadrži kaputicu s mekim i toplim oblogom, pružajući dodatnu toplinu i zaštitu za glavu vaše bebe. Zatvaranje zatvarača i rebraste manžete osiguravaju da se pričvršćuje, držeći hladan zrak. Nadupir jakna ovog komada za romper dodaje dodatni sloj izolacije, čineći ga savršenim za hladne dane. Specifikacije Informacije i uporabe Upotreba :
. - Materijal : izrađen od vrhunske kvalitetne tkanine, osiguravajući mekoću i izdržljivost.

Specifikacija

Izbor kupca