• Obnovljeno
Leky Mekani jastučnice Udobni dodirni jastučnicu Svečani zimski čudesni jastuk za čudežom 45x sakriveni slučaj sa zatvaračem sa

Leky Mekani jastučnice Udobni dodirni jastučnicu Svečani zimski čudesni jastuk za čudežom 45x sakriveni

KM 6.07

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis : Naši visokokvalitetni jastučnica s nevidljivim patentnim zatvaračem, dizajniranim za uzdizanje estetike vašeg doma Sa pažljivom izradom pažljivo je ušivena da bi se osigurala završetak, bez obrokih niti, što rezultira jednostavnim, a opet zadivljujućim izgledom. Nije samo ovaj jastučnica jednostavan za održavanje, ali je i strojno praćenje povjetarac. Njegova svestranost omogućava da se koristi u različitim postavkama kao što su spavaća soba, dnevni boravak, kauč, kauč, pod, ured, stolica, automobil, zabava, vjenčanica, trpezarija ili čak na otvorenom.
Tražim zamišljen poklon? Naš jastučnica je odličan izbor za prigode poput Dan zahvalnosti, Noć vještica, Božić, Nova godina ili bilo koje drugo slavlje. Dostupno u nizu stilova i dizajna, on će bez napora otvoriti vaš prostor i dodati ugodno, zabavno i životočno dodir.
koji sadrži šarmantne božićne elemente poput Santa Claus i Elk Ova ukrasna jastučnica odmah stvara svečanost u vašem domu ili Ured. Odvojivi dizajn omogućava jednostavno pranje i daje vam slobodu da se izgled prebacite kad god želite.

Specifikacija

Izbor kupca