• Obnovljeno
Diplomska sezona Drvo viseće ploče Drveni viseći znak za maturu

Diplomska sezona Drvo viseće ploče Drveni viseći znak za maturu

KM 16.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Klasični dizajn stila diplomiranja sa modnim i osjetljivim izgledom. Dekorativni privjesak savršen je za diplomiranje zabave! Ukrasite svoju kuću ili stranku da biste pozdravili nadolazeću maturu, uživajte u nezaboravnim trenucima sa porodicom i prijateljima. Napravite zabavu svečanijim i sretnijim. funkcije
. -Kolor : plava
. -Materijal : drvo
. - Dobro odabrani vrhunski drveni materijali, znak je izdržljiv i pouzdan, može se koristiti za duži izraz. - Dizajn diplomiranja, savršeni i klasični mali viseći ukras oznake za zabavu mature. - Jednostavan i klasičan izgled, donesite vam lijepo korištenje iskustva, napravite razliku u vašem ukrasu. - Pravilno za posluživanje kao poklon za prijatelje, članove porodice, prijatelje i više koji će uskoro diplomirati. - Može se objesiti na ručkama vrata, prozorima, zidom, drvetom i tako dalje. Izvrsno koristeći doživljaj.
Popis pakiranja : 1 x Diplomski drveni znak Dobro odabran premium drveni materijali, znak je izdržljiv i pouzdan, može se koristiti za dugoročni dizajn, savršen i klasičan mali Viseći ukras oznake za zabavu diplomiranja .

Specifikacija

Izbor kupca