• Obnovljeno
BHXTENG polukružna podna tepiha Mat polukružna ulazna prostirka za vrata Neklizajućom dobrodošlicom Doormat za popločana ulazna vrata

BHXTENG polukružna podna tepiha Mat polukružna ulazna prostirka za vrata Neklizajućom dobrodošlicom

KM 8.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke : 1Rabitni i sigurni : Naši vratara izgrađene od kristalne površine od runa i gumene zrnaste izlete, neće se tako lako razbiti - neće se lako raspršiti - čineći ih da traju duže nego što ste očekivali. Naš vrata je dizajniran tako da bude izdržljiv i jak, a opet mekan i fleksibilan za svestranost sve oko oko oko oko oko sebe.ABSorb vlaga i prljavština : Naš prostirki je dizajniran sa jakim gumom s jakim, koji pomaže u obliku zadržavanja brane za hvatanje vlage, blato, pijeska, kose za kućne ljubimce ili druge neuredne neželjene krhotine u vašem domu .Pow-profil Dizajn : Dizajn niskog profila idealan za niskočasna vrata ili ulaska. Izdržljiva gumena leđa održavat će veliko trenje ne-klizanja.
4 Seyy za čišćenje : jednostavno očistite ručnim vakuumom, pomaknite metlom ili protresite vani ili preko kante za smeće. Za dublje čišćenje obrišite vlažnom krpom i blagim sapunom / neutralnim deterdžentima ili koristite vrtno crijevo za isperite prostirku na otvorenom. Dopustite da se vaš prostirku potpuno osuši na ventiliranom mjestu prije sljedeće upotrebe. Ne koristite Bleach.

Specifikacija

Izbor kupca