• Obnovljeno
Glineni privjesci Veštački privjesci za sladoled za DIY nakit

Glineni privjesci Veštački privjesci za sladoled za DIY nakit

KM 81.55

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
r Ove su stavke nasumični pomiješani privjesci u boji, oni se izrađuju u obliku sladoleda, vrlo privlačne i mogu se koristiti u DIY nakitnom priboru, tipkom i olovkom. Ako ste zainteresirani za diy, hajde da pokušamo. funkcije
r. - Boja : slučajna boja. - Materijal : glina. - Veličina : 3,8 x 1,8 x 0,3 cm / 1,5 x 0,71 x 0,12 inča. - Privjesci za sladoled, vrlo privlačan. - Dobar izbor za DIY nakit pribor, olovku, ključ i tako dalje. - Napravljen od premium glinenih materijala, za čovjeka je da ga možete koristiti bez brige. - glatka površina, ne brinite o slučajnoj ozljedi ruke kada DIY. - Napomena : Držite se dalje od djece, pazite na slučajno gutanje.
Lista pakiranja : 30 x privjesak privjesci za sladoled, vrlo privlačan . dobar izbor za diiy nakit, olovku, ključ, i tako dalje . Napravljen od premium glinenih materijala, to je za čovjeka, možete ga koristiti bez brige . Glatka površina, ne brinite o slučajnoj ozljedi ruke kada DIY . Napomena : držite podalje od djece, pazite na slučajno gutanje.

Specifikacija

Izbor kupca