• Obnovljeno
Ukrasi za Noć vještica Spring Lavanda jastuk jastuk jastuk jastuk na razvlačenje navlaka home dnevna dekoracija Poklopac jastučni jastuk Halloween dekor poliesterska krpa C

Ukrasi za Noć vještica Spring Lavanda jastuk jastuk jastuk jastuk na razvlačenje navlaka home dnevna

KM 4.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opružni jastuk jastuk jastuk jastuk na razvlačenje na kauč na kauč na kauč na kaputinski poklopac navlaka - karakteristike : materijal : poliesterski vlakni, mekani i kože, ne mogu se koristiti na otvorenom
Care : Ruka ili oprati u hladnoj vodi u nježnom ciklusu. Ne koristite izbjeljivač. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se.
Savršeno za mjesto na kafiću, biblioteku, knjižara, zabava, klub. Jednostavan za instalaciju : koordinirani u boji Skriveni / skriveni patentni zatvarač Zatvaranje donosi elegantan izgled, a vrlo je jednostavan za umetanje jastuka / punjenja u predmete na jastuci.
1pc jastučni jastuk
Halloween Dekoracije u zatvorenom prostoru; Krajnji ukrasi za Noć vještica u zatvorenom kućnom dekoru. Ukrasi za Noć vještica na otvorenom; Vanjski ukrasi za Halloween. Svileni jastuci; Ukrasi za Noć vještica za dom. Jastučni slučajevi; Božićni ukrasi za dom. Božićni ukrasi zatvoreni; Božićni ukrasi na otvorenom.

Specifikacija

Izbor kupca