• Obnovljeno
Nepravilna geometrija Dekor za svijeće Prijenosni prozirni ukrasni svijećnjak

Nepravilna geometrija Dekor za svijeće Prijenosni prozirni ukrasni svijećnjak

KM 3.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
r Ovaj prekrasan ručni svijećnjak je dobar ukras za neke stranke i festivale. Jednostavno dodavanje šarma i ljepote u vaš životni prostor, zabavu itd. Izrađen je od premium materijala, dizajniran u modnom i velikodušnom stilu, izgledati osjetljivo, može se koristiti kao stolni ili viseći ukras. funkcije
r. -Kolor : Zlatni. -Materijal : staklo i bakar. -Size m : oko 17. -Size S : oko 12. -Kreativni dizajn nepravilnog oblika, ručni svijećnjak može dodati toplu i ugodnu atmosferu za vaš dom. -Dobro postavljeni materijal za sve svijeće može se koristiti za dugoročno, dobro pohranjeno za sljedeću upotrebu. -Dobrojavanje kuće sa ovim kreativnim svijećom, može dati roman dodir ugodne atmosfere. - dobar je izbor kao poklon za svoje prijatelje ili porodice kada dolaze zabava i festival. -Pusti svijeću, nehotice stvoriti miran mikro-krajolik, uživajte u ovom trenutku romantike u svijeće.
Lista pakiranja : 1 x Creation Creative Dizajn nepravilnog oblika, ručni zabrinutost može dodati toplu i ugodnu atmosferu za vaš dom .

Specifikacija

Izbor kupca