• Obnovljeno
Kratka zavjesa kuhinja sa zavjesom za zavjesu Ukrasna zavjesa za kuhinjski bar bar

Kratka zavjesa kuhinja sa zavjesom za zavjesu Ukrasna zavjesa za kuhinjski bar bar

KM 7.47

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Ova zavjesa usvoji odabrani materijal, primitivni i prirodni učinak čine zavjesu draped i estetsku, izdržljivu, izdržljivu za dugotrajnu upotrebu. Nježna zavjesa sa cvjetnim uzorkom je odlična za dom, ured, restoran, kafić, stabilan i više mjesta koje želite. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : tkanine
. - zavjesa je napravljena od pouzdanog stabilnog materijala s dobrom teksturom, koja se može koristiti duže vrijeme. -Ova kratka zavjesa pomoći će u oblikovanju opuštene atmosfere u bilo kojem okruženju, može se koristiti kao zavjesa za privatnost. - Možete ga poslati svojim porodicama i prijateljima kao poklon za domaćinstvo, bit će sretni. - Može se koristiti za ukrašavanje stabilnog, dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kafića i bistroa i bilo gdje što trebate. -Možete prekriti donji dio svojih prozora da biste osigurali privatnost ili se koristi sami na kraćim dužinama Windows.
Lista pakiranja : 1 x zavjesa Zavjesa je napravljena od pouzdanog stabilnog materijala s dobrom teksturom, koja se može dugo koristiti Vrijeme .

Specifikacija

Izbor kupca